حجتالاسلام حمید ارشاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، با تاکید بر لزوم داشتن رویه صحیح در امر تبلیغ دین، اظهار داشت: بهترین روش تبلیغی که در دنیا پذیرفته شده تبلیغ چهره به چهره و حقیقی است، نه تبلیغ مجازی به وسیله ابزار ارتباطی و رسانهای، هر چند که این موارد هم در زمان و مکان خود موثر هستند.
وی افزود: سبک سنتی تبلیغ که از دیر باز وجود داشته، تبلیغ از طریق کرسی و منبر است، پروفسور حمید مولانا معتقد است "هیچ یک از روشهای تبلیغی که در دنیا ایجاد شده به اندازه تبلیغ از طریق منبر تاثیرگذار نیست، چون منبر قداست، صفا و روحانیت دارد و علاوه بر آن تبلیغ چهره به چهره است".
معاون تهذیب حوزه علمیه آذربایجان غربی افزود: بهره گیری از روش تبلیغی منبر و ایراد خطابه، به گونه ای است که مبلغ، مخاطب را در پیش روی خود دیده و با مخاطب شناسی به ارائه مطالب می پردازد.
وی با بیان این که نباید تبلیغ را به منبر مساجد محدود کرد، تصریح کرد: باید روحانیون توانمند در میان جوانان و دانشگاهیان، مدارس آموزش و پروش، کلاسهای درسی، کنفرانسها، اجلاس و همایشها حاضر شده و با برقراری رابطهای صمیمیی با جوانان، کار تبلیغ را انجام دهند و اهداف اسلام و تشیع را پیش ببرند.
حجتالاسلام ارشاد به دیگر روشهای ارتباط با قشر جوان اشاره کرد و گفت: برگزاری اردوهای گردشگری و حضور روحانیان توانا و خود ساخته که بتوانند ارتباط عاطفی موثری با جوانان ایجاد کرده و به تبلیغ مسایل دینی بپردازند نیز یکی از روشهای موثر برای تبلیغ دین اسلام و برقراری رابطهای سازنده با جوانان است.
وی، حضور در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی برای کنترل افکار عمومی جوانان و دادن پاسخهایی غیرمستقیم به شبهات مطرح شده در این فضا را ضروری دانست و تصریح کرد: شبکههای مجازی عرصهای برای تبلیغات نوین است و حضور موثر در این عرصه، کارسازترین نوع تبلیغ میباشد که هرگز رنگ کهنگی به خود نمیگیرد.
انتهای پیام
نظر شما